Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

HENKILÖKUNTA

 

 

 

6KARI VIINIKAINEN

Kari ViinikainenKari Viinikainen


Olen 
Kari Viinikainen
, Koulutettu hieroja sekä Urheiluvalmentaja.
 Olen jo vuosia harjoitellut ja kilpaillut thainyrkkeilyssä maajoukkuetasolla, jonka aikana myös valmennuskuviot ovat tulleet tutuiksi. Vastaan usean SM-tason urheilijan fysiikkavalmennuksesta. Pitkä urheilu-ura thainyrkkeilyn parissa sekä kilpaurheilijana, että valmentajana takaa tietämyksen urheilijan tarpeista ja kehonhuollosta.
Olen erikoistunut hieronnassa nivelten liikkuvuuden edistämiseen sekä tuki- ja liikuntaelinvaivojen, nivelsairauksien sekä erilaisten urheilu- ja työperäisien vammojen ja rasitustilojen hoitoon, stressin helpottamiseen, faskiahierontaan, trigger-pistekäsittelyyn, kineesioteippaukseen sekä akupunktiohoitoon.
Tarjoan myös urheiluvalmennusta yksityishenkilöille sekä urheiluseuroille.

 

Koulutukset:
Hierojan ammattitutkinto
Hierojan erikoisammattitutkinto (nivelten liikkuvuuden edistäminen)
SLU Kamppailuvalmentaja I-taso
Tsemppari Personal Trainer
Triggerpiste-käsittely
Kinesioteippaus
Akupunktiohoito (länsimaisen lääketieteen näkökulmasta)

 


 

 

 

PAAVO PIIRONEN

Paavo PiironenPaavo Piironen

 

 

Olen Paavo Piironen, Koulutettu urheiluhieroja. 

Olen harrastanut kamppailulajeja ja liikuntaa aktiivisesti vuodesta 2000 lähtien. Harrastukseni johdattivat minut alunperin syventämään ymmärrystäni kehonhuollosta ja palautumisesta, kunnes lopulta valmistuin hierojaksi vuonna 2008 Suomen Urheiluhierojaopistosta. Olen aiemmin työskennellyt hierojana pääkaupunkiseudulla.

Olen erikoistunut urheilijoiden toimintakykyä tukeviin ja parantaviin urheiluhierontatekniikoihin, ja minulla on runsaasti kokemusta niska-hartiaseudun tyypillisimpien vaivojen hoidosta. Lähestyn kuitenkin hierontaa kokonaisvaltaisesta, holistisesta näkökulmasta, jossa korostuu mm. kehon ja mielen hyvinvoinnin välinen merkitys ihmisen kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa.

 

Koulutukset:

 Hierojan ammattitutkinto
Sosionomi AMK