Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Lihaskireys ja väsymys

Lisätty 20.03.2019

Kipu ja väsymys

Lihaskireys aiheuttaa liikerajoituksia ja mahdollisesti myös kipua niveliin. Lihaskireyden toinen oire on väsymys, joka usein liittyy stressitilaan. Kireillä lihaksilla toimiminen tekee kaikesta raskaampaa ja myös tekemisen rentous katoaa.
Hieronta auttaa vähentämään stressihormonin eli kortisolin eritystä lisäämällä endorfiinien tuotantoa kehossa. Endorfiinit mm. lievittävä kipua ja ahdistusta. Tämän seurauksena myös se jatkuva väsymys helpottaa.
 
Lihasten ja nivelten toimintaa hieronta edistää tehokkaasti, etenkin oikein valituilla hierontatekniikoilla tapauskohtaisesti. Mobilisoivan hieronnan avulla saadaan lihaksiin sekä niveliin elastisuutta ja toimintakykyä! Tämä on todettu todella tehokkaaksi lisätyökaluksi urheiluhieronnan tai klassisen hieronnan yhteydessä.
 
 

Miten hoito etenee

Kehonhuolto Fix-U:n hierontahoidossa käytetään tilanteeseen parhaiten sopivia hierontatekniikoita. Hoitokerta alkaa tilannekartoituksella, jonka pohjalta laaditaan hoitosuunnitelma. Hierontahoidon päätteeksi saat ammattilaisen laatimat jatko-ohjeet, jotka voivat olla esimerkiksi liikunta- tai ravinto-ohjausta taikka kuntoutussuunnitelma.
 
Elämä on tarkoitettu nautittavaksi, miksi et siis nauttisi siitä vetreällä keholla?
 
 
 
 
Kehonhuolto Fix-U sijaitsee osoitteessa Piispankatu 22, Porvoo, katutasolla!

 

>>>Varaa aika kehosi huoltoon klikkaamalla tästä<<<